De groep


Internationale product-, service- en kennisleverancier

Maasland is een internationaal opererende product-, service- en kennisleverancier op het gebied van elektronische toegangscontroleoplossingen. Maasland levert op klantspecificatie toegangsbeveiliging voor zowel zakelijke als particuliere toepassingen. Door onze producten worden de toe-, door- en uitgangen van een object beveiligd en zijn ze veiliger en gebruikersvriendelijker voor gebruikers. Maasland staat garant voor kwaliteitsoplossingen.


Maasland Groep

Maasland Groep B.V. is ISO 9001 gecertificeerd en lid van de Vebon. Door te voldoen aan de eisen van het ISO 9001-systeem voor kwaliteitsbeheer, kunnen wij aantonen dat wij de controle hebben over onze processen, zodat wij erop kunnen vertrouwen dat wij consistent aan onze kwaliteitseisen voldoen. Voldoen aan de norm, compliance, is dan de basis; het streven naar excellence wordt het nieuwe doel.


Missie & Visie

Onze missie bestaat uit het leveren van en adviseren over geïntegreerde totaaloplossingen voor toegangsbeveiliging, die zorgdragen voor de veiligheid en bescherming van mensen en hun bezittingen.

Door onze deskundigheid op het gebied van elektronische en mechanische toegangsbeveiliging kunnen we effectieve en efficiënte oplossingen realiseren, waarbij we naar onze afnemers de hoogst mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid in acht nemen.